Gaudeix de Barcelona per Black Friday! 

Del 24 al 27 de novembre, 30% de descompte a Catalunya Bus Turístic, Barcelona Bus Turístic, Telefèric de Montjuïc i Hola Barcelona Travel Card.

Compra els bitllets a holabarcelona.com. Codi: #HOLABLACK

Coneix Catalunya

Catalunya, molt per descobrir

Voleu descobrir què ofereix Catalunya més enllà de Barcelona? Reserveu un dia de la vostra estada a la ciutat per agafar el Catalunya Bus Turístic.

Podreu visitar Girona, Figueres i el Museu Dalí o descobrir la muntanya de Montserrat. Us oferim excursions diàries des de Barcelona per visitar aquests llocs especials i conèixer la cultura de Catalunya.

Excursions d’un dia fora de Barcelona

La història i la cultura de Catalunya han estat influenciades pel comerç mediterrani, pels ibers, els grecs i els romans; i pels moviments artístics com el modernisme. Catalunya és avui una destinació cultural, natural i gastronòmica de referència, amb una gran diversitat geogràfica i una societat oberta i acollidora.

El Catalunya Bus Turístic us convida a conèixer Catalunya amb rutes diàries i que us permetran aprofundir en les manifestacions culturals de la nostra terra, així com gaudir dels seus especatculars paisatges.