Gaudeix de Barcelona per Black Friday! 

Del 24 al 27 de novembre, 30% de descompte a Catalunya Bus Turístic, Barcelona Bus Turístic, Telefèric de Montjuïc i Hola Barcelona Travel Card.

Compra els bitllets a holabarcelona.com. Codi: #HOLABLACK

Informació

El Catalunya Bus Turístic ofereix excursions d’un dia per descobrir els indrets més espectaculars de Catalunya, la seva cultura i gastronomia. Podreu gaudir del nostre servei de forma particular o consultar les condicions per fer una reserva per a grups.

Excursions d’un dia per descobrir Catalunya al vostre ritme

El Catalunya Bus Turístic us ofereix excursions d’un dia als llocs més emblemàtics de Catalunya perquè pugueu apropar-vos a la cultura catalana i a la seva gastronomia.

El punt de sortida dels autocars del Catalunya Bus Turístic es troba a l'Estació del Nord (carrer d'Alí Bei, 80, 08013 Barcelona).

El nostre servei opera des del 2003 amb el suport i gestió dels nostres socis, empreses líders en el sector turístic i en el transports de viatgers en tot el territori català.

Tours privats per a grups

També organitzem tours privats per a grups, Si esteu pensant d'organitzar una excursió per a una empresa, un grup d'amics o familiars, expliqueu-nos les vostres necessitats i idees i us organitzem una excursió a mida.

Què us ofereix el Catalunya Bus Turístic

Realitzem visites regulars en grup, per descobrir els indrets més emblemàtics de Catalunya. Acompanyats per un guia oficial, descobrireu la cultura, els paisatges i la gastronomia de Catalunya.

Els avantatges de descobrir Catalunya amb els nostres autobusos

Els autocars estan equipats amb les màximes comoditats perquè pugueu gaudir del viatge.

  • Equip de conductors i guies professionals. Els nostres guies turístics estan formats per atendre a totes les vostres necessitats.
  • Servei de radio-guia per tal de poder gaudir millor de les explicacions de les guies en espais a on hi ha soroll.
  • Connexió Wifi a bord dels autobusos.
  • Autobusos espaiosos, amb grans finestres per gaudir del trajecte i amb aire condicionat, calefacció i televisió.
  • Descomptes en llocs d'interès, restaurants i comerços dels indrets visitats. A més us oferim l’entrada als monuments sense cues. Tenim convenis amb tots els indrets que visitem per tal de que tingueu un tracte preferencial i pugueu aprofitar al màxim el temps de l’excursió
  • Garantim sempre la sortida si hi ha reserva prèvia.
  • Els menors de 4 anys viatgen gratis.
  • Haureu de tenir en compte que els nostres autobusos no estan adaptats per a cadires de rodes. Per viatjar amb cadira de rodes és necessari fer reserva prèvia al telèfon 932 805 805.